STRATEGY ALLIANCE ACADEMY

Via onze Academy bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden, zowel voor individuen als voor groepen, vaak gecombineerd met coaching on the job om het effect van de training te maximaliseren. Ook werken we nauw samen met hoge scholen en universiteiten in Nederland om onze kennis zo optimaal en actueel mogelijk te houden.  Onze trainingen hebben een hoog interactief karakter en zijn geschoeid op de leest van workshops. “Learning by Doing” staat centraal.

De kernonderwerpen van onze trainingen zijn: Strategy, Architectuur, Enterprise Data Management, Enterprise Risk & Security. 

Al onze opleidingen worden voornamelijk in-company gegeven. Dit betekent dat exacte opzet en data in overleg met onze klanten wordt vastgesteld. Wilt u zich aanmelden als individu of met een kleine groep voor een van onze opleidingen, masterclasses of workshops, neem dan contact met ons op.

Bel naar +31 (0)85 0220040 of stuur een email naar info@strategy-alliance.com.  

Omdat we met de meeste van onze klanten een bijzonder goede band hebben is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk aan te sluiten bij (lopende) in-company opleidingstrajecten. Ook onze hybride / online versies van al onze opleidingen kan uitkomst bieden. Die plannen we in bij voldoende animo.

arrow&v

Training

Enterprise Risk & Security Architecture

Enterprise Risk & Security Architecture

Informatiebeveiliging is cruciaal. Welke onderdelen van uw organisatie moeten worden beschermd tegen cybercriminaliteit en welke onderdelen zijn minder belangrijk? Hoe breng je veiligheid en bruikbaarheid in evenwicht?

Training

Certified Professional Level (CDMP)

Certified Data Management Professional

Data is het nieuwe olie… beter gezegd water is van levensbelang voor mensen en data is van levensbelang voor organisaties.

Training

Veranker maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA van uw organisatie

Bedrijfsduurzaamheid

De wereld is volop in beweging om het klimaatprobleem aan te pakken, dat steeds groter en duidelijker wordt. Behalve de energietransitie, is er ook een grondstoffentransitie gaande.

Training

Data Management, A gentle introduction.

Data Management

Data wordt door steeds meer organisaties gezien als een van de belangrijkste assets. Het inzicht dat hieraan ten grondslag ligt is: als processen de motor van de organisatie zijn dan is data de brandstof.

Workshop

Wilt u proces excellentie in uw organisatie stimuleren?

Six Sigma Training (Engels) Green Belt

"Six Sigma is een kwaliteitsprogramma dat, als puntje bij paaltje komt, de ervaring van uw klanten verbetert, uw kosten verlaagt, en betere leiders bouwt."
- Jack Welch -
Voorzitter & CEO van General Electric (GE), 1981 tot 2001

Training

Digitale Transformatie' - een modewoord in IT en management consulting praktijken. Maar wat het betekende in de jaren '90 is verre van wat het vandaag betekent!

Cursus Digitale Transformatie

Om een echt digitaal bedrijf te zijn, is een set van verschillende bouwstenen nodig waarmee organisaties hun focus kunnen verleggen van het digitaliseren van interne operaties....

Training

Business Architecture

Business Architecture

Omgaan met complexe transformatieprojecten is verre van eenvoudig. Dus, hoe te veranderen? Hoe maak je van jouw organisatie een echte digitale leider?

Training

Combineer digitale transformatie en proces excellentie in uw organisatie.

Six Sigma Training (Engels) Yellow Belt

Deze cursus introduceert u in de fascinerende wereld van Six Sigma, een bewezen business excellence praktijk die bekend staat om het verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit van organisatieprocessen.

Training

Krijg voldoende grip op data om waarde te creëren met data

Data Management in Depth

Steeds meer organisaties investeren in datamanagement (DM). Het doel is om voldoende ‘grip op data’ te krijgen om ‘waarde te creëren met data’.