STRATEGY ALLIANCE ACADEMY

Via onze Academy bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden, zowel voor individuen als voor groepen, vaak gecombineerd met coaching on the job om het effect van de training te maximaliseren. Ook werken we nauw samen met hoge scholen en universiteiten in Nederland om onze kennis zo optimaal en actueel mogelijk te houden.  Onze trainingen hebben een hoog interactief karakter en zijn geschoeid op de leest van workshops. “Learning by Doing” staat centraal.

De kernonderwerpen van onze trainingen zijn: Strategy, Architectuur, Enterprise Data Management, Enterprise Risk & Security. 

We hebben een breed aanbod met zowel standaard als op maat gemaakte 

trainings-programma's. Zowel in-house als open trainingen zijn op onze   trainingslocaties in Amersfoort, of Utrecht Nederland beschikbaar. 

 

Op dit moment zijn al onze trainingen online beschikbaar in verband met COVID-19.

arrow&v

Training

Combine digital transformation and process excellence in your organization.

Six Sigma Training (English)

This course introduces you to the fascinating world of Six Sigma, a proven business excellence practice renowned for improving organizational process quality and effectiveness.

Training

Veranker maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA van uw organisatie

Duurzame Digitale Transformatie

De wereld is volop in beweging om het klimaatprobleem aan te pakken, dat steeds groter en duidelijker wordt. Behalve de energietransitie, is er ook een grondstoffentransitie gaande.

Workshop

Workshop Visueel Ontwerpen en Communiceren (Online variant A of B)

Visueel Ontwerpen en Communiceren

Altijd al willen weten hoe het is om functioneel en toch mooi(er) te kunnen visualiseren? Altijd al willen weten hoe dan een boodschap, besluit en/of (team)strategie visueel tot stand komt?

Training

Data Management, A gentle introduction.

Data Management

Data wordt door steeds meer organisaties gezien als een van de belangrijkste assets. Het inzicht dat hieraan ten grondslag ligt is: als processen de motor van de organisatie zijn dan is data de brandstof.

Masterclass

Waarom moet men in Business Intelligence investeren?

Business Intelligence voor Managers

Business Intelligence (BI) implementeren kost veel tijd en geld en is lang niet altijd succesvol. In deze Masterclass leert u wat Business Intelligence is.

Training

Business Architecture

Business Architecture

Omgaan met complexe transformatieprojecten is verre van eenvoudig. Dus, hoe te veranderen? Hoe maak je van jouw organisatie een echte digitale leider?

Training

Enterprise Risk & Security Architecture

Enterprise Risk & Security Architecture

Informatiebeveiliging is cruciaal. Welke onderdelen van uw organisatie moeten worden beschermd tegen cybercriminaliteit en welke onderdelen zijn minder belangrijk? Hoe breng je veiligheid en bruikbaarheid in evenwicht?