Daniël van Loon

Consultant

'Om de omroep van de G5 en de Europese Unie tot meer FAIR data te ondersteunen zal het steeds belangrijker worden ontologie en machineleesbaarheid van data te verbeteren.'

  • LinkedIn Social Icon

Daniël is een enthousiast persoon die het leuk vindt om de problemen van onze klanten op te lossen door middel van analyse en conversatie. Hij studeerde in 2018 af voor zijn master Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit.

 

Tijdens zijn studie specialiseerde hij zich op verschillende gebieden. Hij werkte vier academiejaren als onderwijsassistent voor het vak Requirements Engineering. Hij heeft Knowledge Management toegepast voor zijn bachelorscriptie in een echte case. En tijdens zijn masterscriptie ondersteunde hij het OMNIO-project aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen door mede een Business Process Modeling-taal te ontwerpen, workshops te faciliteren, en een academische paper en een rapport te schrijven voor het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en waterbeheer. Daniël is bedreven in verschillende modelleertalen zoals Archimate. 

©2020 STRATEGY ALLIANCE