Martin van Battum

Deelnemer Strategy Alliance Coöperatie

'Technologie is geen issue meer, wel hoe we er als organisatie mee omgaan.'

  • LinkedIn Social Icon

Door zijn ervaring als adviseur én leidinggevende weet Martin academische denkkaders te vertalen naar de praktijk. Zijn inzet en kracht liggen op directieniveau en werkvloer, van strategiebepaling tot het zelf leiden van programma’s en projecten. Favoriete onderwerpen zijn bedrijfsvoering, business- en informatieplanning, project- en portfoliomanagement.

Complexe vraagstukken op het raakvlak van businessdoelstellingen, mens en organisatie, en de inzet van ICT-hulpmiddelen zijn het werkveld, van ideevorming tot en met de invoering. Zijn rol daarbij is vaak de ondersteuner, maar indien nodig ook de aanjager. De mens komt voor Martin op de eerste plaats: wederzijds respect, binding, en vertrouwen horen daarbij.

 

Martin vervult meestal rollen als adviseur, met projectmanagement vaardigheden, of andersom, als projectmanager met adviesvaardigheden. Hij past zich gemakkelijk aan en geniet van cultuurverschillen. Door zijn brede ervaring in opdrachten en branches als (lokale) overheid, financiële instellingen en logistieke bedrijven is hij in veel situaties inzetbaar. 

©2020 STRATEGY ALLIANCE