Ruurd Portman

Deelnemer Strategy Alliance Coöperatie

'Complexiteit verdient eenvoud.'

  • LinkedIn Social Icon

Ruurd Portman is expert digitale strategie en realisatie.

 

Als management consultant heeft hij de afgelopen 20 jaar opdrachtgevers begeleid met het verkrijgen van de digitale functies die ze nodig hebben. Altijd vanuit opdrachtgevende rollen aan de business zijde van digitale trajecten. In vele ontwikkeltrajecten vervulde hij vanuit de opdrachtgevende organisatie de rol van business analist, ontwerper, aanbesteder, opdrachtgever, architect, product owner, project- of programmamanager.

 

Als oprichter van PIT digitale transformaties legt hij zich volledig toe op concretisering en realisatie van Digitale Transformatie ambities. Dat doet hij met strategie, advies en realisatiekracht. Met name praktische bedrijven maakt hij toekomstbestendig met digitalisering. Bedrijven als Jaarbeurs, BAM en Royal HaskoningDHV behoren tot zijn klantenkring.

 

Als Delftse ingenieur (Complex Systems Engineering and Management) is Ruurd ervan overtuigd dat complexiteit eenvoud verdient. En dat een digitaliseringstraject alleen nuttig is als een bedrijf er echt beter van wordt. Zijn aanpak kenmerkt zich door pragmatisme en de focus op resultaat en actie. Het zorgt voor betere, snellere en fijnere bedrijven, zowel voor klanten als medewerkers.

 

Ruurd gelooft in het behoud van waarde. Dat met de juiste aanpak de waarde die met hard werken in de afgelopen decennia binnen bedrijven is opgebouwd, behouden kan worden in een digitale wereld. 

©2020 STRATEGY ALLIANCE