ArchiMate® 3 Training Course

Level 1 and 2 Combined

Logo ontwerp

ArchiMate® is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group

Combinatietraining inclusief officiële examens

ArchiMate® is een internationale standard van The Open Group en biedt een uniforme en integrale manier om architecturen te beschrijven. Te Analyseren en te visualiseren. De training bevat de officiële examens voor ArchiMate® welke je na de training zelf kunt inplannen.

Deze ArchiMate®-training wordt verzorgd door Strategy Alliance in samenwerking met Van Haren Publishing en is geaccrediteerd door The Open Group.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren consultants, business- en IT architecten die in de dagelijkse praktijk ArchiMate® toepassen en zich willen certificeren.

De Aanpak

Deze klassikale training, wordt gegeven door ervaren, zeer deskundige en door The Open Group gecertificeerde docenten die in de praktijk actief met ArchiMate® werken. Je doorloopt de theorie om het examen te maken, je voert groepsopdrachten uit aan de hand van cases, waarin de koppeling tussen theorie en dagelijkse praktijk gemaakt wordt.

Inhoud

Aan het eind van de training kun je:

  • De achtergrond, kernconcepten en applicaties van ArchiMate® voor modelleren en het beschrijven van architectuur begrijpen.

  • In staat zijn om de ArchiMate® taal en – technieken te gebruiken om architectuur te visualiseren en communiceren.

  • In staat zijn om relaties binnen de taal toe te passen.

  • In staat zijn om ArchiMate® toe te passen in complexe modelleersituaties.

  • In staat zijn om de examens ArchiMate® Part 1 – Foundation en Part 2 – Practitioner te voltooien.

Voorkennis

Je hebt enige ervaring als architect/enterprise architect.

Studiemateriaal

Voor deze training wordt het meest actuele en door The Open Group geaccrediteerde studiemateriaal digitaal beschikbaar gesteld. Daarnaast worden zowel de pocketguide als de specifiation fysiek beschikbaar gesteld.

Certificering

Na het afronden van de training ontvang je het deelname certificaat 'ArchiMate® Training Course Level 1 and 2 Combined'. Het Level 1- en Level 2-examen kun je op een door jou te kiezen moment bij een Pearson Vue Testing Center naar keuze of thuis afleggen. Hiervoor ontvang je van ons examenvouchers. De prijs van de training is inclusief examens. De examens worden in het Engels afgenomen. Na het succesvol afleggen van deze examens ben je ArchiMate® Certified en word je opgenomen in het internationaal erkende register van Archimate® Certifified-architecten bij The Open Group. Daarnaast ontvang je een digitale badge om je LinkedIn profiel te verrijken. Voor beide examens dien je rekening te houden met zelfstudietijd naast de trainingdagen. Per examen is dit ca. 10-20 uur.

Kosten

Trainingskosten: 

€ 1.700,-

Trainingsmateriaal: 

€ 350,-

Kosten totaal:

€ 2.150,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Eerst volgende trainingdata

26, 27 & 31 mei 2021

Start:

07:00

Eind:

14:00

Duur

3 dagen

Locatie

Utrecht, nader te bepalen

Aanmelden

Voor aanmelden vragen we u contact op te nemen met Els Kraft van ons Academy Team via +31(0)850220040.


Of stuur een email naar: academy@strategy-alliance.com. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vanwege COVID-19 wordt de training online gegeven en wordt het cursusmateriaal digitaal verstrekt.