Six Sigma Training (Engels) Green Belt

Green Belt

Logo ontwerp

Wilt u proces excellentie in uw organisatie stimuleren?

Workshop door een coöperatie samenwerking tot stand gekomen.

Word een van de belangrijkste spelers en voorstanders van Six Sigma, een methodologie die wordt erkend voor het leveren van bedrijfsverbeteringen van hoge waarde binnen strakke deadlines.

Six Sigma maakt gebruik van een gestructureerde methodologie ondersteund met statistische gegevensanalyse om de variabiliteit in een proces te verminderen.

Wanneer de variatie wordt verminderd, kunnen de uitkomsten gemakkelijk worden voorspeld, dalen de operationele kosten, wordt de klantenservice verbeterd en verbetert de cashflow.

Deze training wordt door Strategy Alliance en/of diens associates verzorgd.

Voor wie

Iedereen die werkzaam is in het veranderingsgedeelte van de organisatie en zijn Six Sigma kennis naar een hoger niveau wil brengen.

De Aanpak

6 dagen online training onder leiding van een instructeur (5 uur per sessie).

Inhoud

Deze opleiding biedt u een grondige kennis en praktische toepassing van de Six Sigma methodologie en tools.

De opleiding focust op het DMAIC stappenplan dat de vijf fundamentele fasen vormt om de prestaties in een proces te verbeteren: Definiëren, Meten, Analyseren, Verbeteren (Improve) en Controleren.

Met Green Belt zult u in staat zijn om uw eigen procesverbeteringsprojecten uit te voeren binnen uw functioneel gebied. Begrijpt u Critical to Quality (CTQ's) en zet u de stem van de klant om in de stem van het proces, past u probleemoplossende technieken en geavanceerde statistische data-analyse toe om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Voorkennis

Six Sigma Yellow belt is vereist.

Studiemateriaal

Inclusief aantekeningen van de cursus voor thuisgebruik en een Excel-toolkit-sjabloon dat alle Six Sigma-tools bevat in een eenvoudig aan te passen formaat.

Certificering

Na afronden van de onlinetraining ontvangt elke participant een digitaal certificaat van deelname. Ondertekent door de manager van Strategy Alliance Academy en de workshop trainers/facilitators.

Kosten

Trainingskosten: 

€ 1.800,-

Trainingsmateriaal: 

€ 0,-

Kosten totaal:

€ 1.800,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Aanmelden

Voor aanmelden vragen we u contact op te nemen met Els Kraft van ons Academy Team via +31(0)850220040.


Of stuur een email naar: academy@strategy-alliance.com. We nemen binnen één werkdag contact met u op.