Six Sigma Training (Engels) Yellow Belt

Yellow Belt

Logo ontwerp

Combineer digitale transformatie en proces excellentie in uw organisatie.

Workshop door een coöperatie samenwerking tot stand gekomen.

Combineer digitale transformatie en proces excellentie in uw organisatie door de beproefde methode van Six Sigma om uw bedrijf excellent te maken.

Deze cursus introduceert u in de fascinerende wereld van Six Sigma, een bewezen business excellence praktijk die bekend staat om het verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit van organisatorische processen.

Six Sigma maakt gebruik van een gestructureerde methodologie ondersteund met statistische data-analyse om de variabiliteit in een proces te verminderen.

Wanneer de variatie wordt verminderd, kunnen de uitkomsten gemakkelijk worden voorspeld, dalen de operationele kosten, wordt de klantenservice verbeterd en verbetert de cashflow.

Kandidaten kunnen het Lean Six Sigma Yellow Belt certificeringsexamen afleggen dat wordt afgenomen door IASSC (International Association for Six Sigma Certification).

Strategy Alliance biedt deze cursus aan in samenwerking met onze partner in Zuid Afrika. De cursus is in het Engels en alleen online te volgen.

Deze training wordt door Strategy Alliance en/of diens associates verzorgd.

Voor wie

Iedereen die werkzaam is in het veranderingsonderdeel van de organisatie en meer wil weten over het optimaliseren van de processen.

De Aanpak

2 dagen online training door een instructeur (5 uur per sessie).

Inhoud

De opleiding biedt een inleiding tot de DMAIC methodologie die de vijf fundamentele fasen vormen om de prestaties in een proces te verbeteren: Definiëren, Meten, Analyseren, Verbeteren (Improve) en Controleren.


Met Yellow Belt zult u in staat zijn om uw rol te identificeren en de ondersteuning die nodig is in een succesvol Six Sigma project.


Bepaal de stem van uw klant, pas probleemoplossende technieken en gegevens toe om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Studiemateriaal

Inclusief aantekeningen van de cursus voor thuisgebruik en een Excel-toolkit-sjabloon dat alle Six Sigma-tools bevat in een eenvoudig aan te passen formaat.

Certificering

Na afronden van de onlinetraining ontvangt elke participant een digitaal certificaat van deelname. Ondertekent door de manager van Strategy Alliance Academy en de workshop trainers/facilitators.

Kosten

Trainingskosten: 

€ 400,-

Trainingsmateriaal: 

€ 0,-

Kosten totaal:

€ 400,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Aanmelden

Voor aanmelden vragen we u contact op te nemen met Els Kraft van ons Academy Team via +31(0)850220040.


Of stuur een email naar: academy@strategy-alliance.com. We nemen binnen één werkdag contact met u op.